به گزارش قدس آنلاین،محمود دشتبزرگ در جلسه ستاد بحران که در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: ما برای سال ۹۷ سناریوی هشت درصدی را پیشبینی میکنیم. انتظار داریم به بار ۸۹۵۰ مگاوات در سناریو هشت درصد و به ۹۴۰۰ مگاوات در سناریو ۹ درصد برسیم.
وی افزود: نیروگاههای برقآبی در دوران خشکسالی از نظر تولید به ۵۰ درصد ظرفیت خود میرسند و نیاز است ۵۰۰۰ مگاوات از شبکههای همجوار دریافت کنیم. در این شرایط افت ولتاژ حاصل خواهد شد و شاید ۸۰۰ مگاوات در سال ۹۷ در شبکه داشته باشیم که میتواند معضلات زیادی را موجب شود.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان ادامه داد: در سال ۹۶ از نیروگاههای حرارتی ۳۶۰۰ مگاوات در پیک با ۳۱ واحد مدار و از نیروگاه های برقآبی نزدیک به ۴۴۰۰ مگاوات با ۳۷ واحد در مدار تولید شد و ۲۲۰ مگاوات از شبکههای همجوار دریافت کردیم.
دشتبزرگ ادامه داد: در سال ۸۷ با وقوع خشکسالی، تولید کاهش پیدا کرد و اکنون در یک دوره ۱۰ ساله وضعیت تولید برق در استان خوزستان کمتر از مصرف است و ما بدترین وضعیت را برای تولید برق در سال ۹۷ پیشبینی میکنیم و وضعیت در برق بحرانیتر از آب خواهد بود.
وی تصریح کرد: ما انتظار داریم نیروگاه فجر بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ مگاوات مشارکت کند و به شبکه برق بدهد. راهکار دیگر نیز این است که توسعه نیشکر دیزلهای خود را آماده تولید در مدار داشته باشد. راهکار بعد نیز دریافت از شبکههای همجوار است.
منبع: ایسنا
نظر شما